Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marko Livaja I Iris Rajčić : Dalmacija News : U zagrebačkoj bolnici sestre milosrdnice danas je na svijet stigao i muški nasljednik nogometaša marka livaje i bivše manekenke, a sretnu vijest javnosti je otkrio obiteljski prijatelj.

Marko Livaja I Iris Rajčić : Dalmacija News : U zagrebačkoj bolnici sestre milosrdnice danas je na svijet stigao i muški nasljednik nogometaša marka livaje i bivše manekenke, a sretnu vijest javnosti je otkrio obiteljski prijatelj.. Sa slike se vidi da je na poklon tijekom napuštanja bolnice dobila buket crvenih ruža. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Godine, a dvije godine nakon toga na svijet im je stiglo prvo dijete. Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Bivša manekenka iris rajčić i njen 14 godina mlađi partner, nogometaš marko livaja nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete.

Uselili su u raskošnu kuću s bazenom. Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Jako se radovala dolasku bebe u obitelj. Bivša manekenka iris rajčić (41) na instagramu se pohvalila kako će ona i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) postati roditelji.

Iris Rajcic I Marko Livaja Dobili Sina Zna Se I Djecakovo Ime Dalmatinski Portal
Iris Rajcic I Marko Livaja Dobili Sina Zna Se I Djecakovo Ime Dalmatinski Portal from dalmatinskiportal.hr
Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Livaja je zajedno sa svojom zaručnicom, splitskom manekenkom i studenticom na kineziološkom fakultetu u zagrebu iris rajčić (38) i kćerkicom elizabet, pronašao i novi lijepi dom u ateni. Sa slike se vidi da je na poklon tijekom napuštanja bolnice dobila buket crvenih ruža. Showbiz stiže prinova iris rajčić pokazala svoj trudnički trbuščić, ona i 14 godina mlađi nogometaš marko livaja čekaju sina piše m.p. Zločesti dečko hrvatskog nogometa marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić, postat će roditelji. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Livaja u vezi s iris rajčić grčki izvori tvrde kako livaja u ateni živi mirno i povučeno, kako je pravi profesionalac koji je odlučio pričati isključivo na travnjaku. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story.

Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete.

Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Su živjeli u grčkoj, nakon čega se marko prije nekoliko dana vratio u voljeni split i njegov hajduk. Bivša manekenka iris rajčić i njen 14 godina mlađi partner, nogometaš marko livaja nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete, a sada je ona na svom instagram profilu pokazala i svoj trudnički trbuščić. Splitska manekenka i studentica na kineziološkom fakultetu u zagrebu iris rajčić (38) i njezin 14 godina mlađi zaručnik, nogometaš marko livaja, okrenuli su novo poglavlje u svojim životima: Iris rajčić (41) i nogometaš marko livaja (28) dobili sina, odabrali su neuobičajeno ime za bebu ranije je objavila video na kojem se vidi kao se beba miče u njezinu trbuhu. Marko livaja, ovozimski povratnik u hajduk, po drugi put je postao otac.njegova supruga iris rajčić rodila je sina, koji će dobiti ime lorenzo.prije četiri i pol godine iris rajčić i marko livaja dobili su kćer, dok je današnji napadač bijelih još igrao u talijanskom empoliju. Livaja u vezi s iris rajčić grčki izvori tvrde kako livaja u ateni živi mirno i povučeno, kako je pravi profesionalac koji je odlučio pričati isključivo na travnjaku. Bivša manekenka, zaručena za 14 godina mlađeg nogometaša hajduka, rodila je drugo dijete prije četiri dana.livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža. Iris rajčić i marko livaja dobili sina, zna se i dječakovo ime. Zločesti dečko hrvatskog nogometa marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić, postat će roditelji. Iris rajčić (41) i nogometaš marko livaja (28) dobili sina, odabrali su neuobičajeno ime za bebu. Ranije je objavila video na kojem se vidi kao se beba miče u njezinu trbuhu. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš hajduka marko livaja dobili su drugo dijete.

Iris je rodila nekoliko sati nakon što je objavila selfie iz bolničkog kreveta. Ranije je objavila video na kojem se vidi kao se beba miče u njezinu trbuhu. Pozirala je u crnim tajicama i bijeloj širokoj majici u teretani te je otkrila da i dalje nastoji održati formu. Bivša manekenka iris rajčić i njen 14 godina mlađi partner, nogometaš marko livaja nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete. Marko livaja, ovozimski povratnik u hajduk, po drugi put je postao otac.njegova supruga iris rajčić rodila je sina, koji će dobiti ime lorenzo.prije četiri i pol godine iris rajčić i marko livaja dobili su kćer, dok je današnji napadač bijelih još igrao u talijanskom empoliju.

Iris Rajcic Iako Je Sve Blize PoroÄ'aju Ne Govori Ne Zabavi Celebrity
Iris Rajcic Iako Je Sve Blize PoroÄ'aju Ne Govori Ne Zabavi Celebrity from story.hr
Livaja u vezi s iris rajčić grčki izvori tvrde kako livaja u ateni živi mirno i povučeno, kako je pravi profesionalac koji je odlučio pričati isključivo na travnjaku. @ 18:50 komentari 2 min. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj. Osvanulo i ime iris rajčić i marko livaja dobili sina podsjetimo, marko je s iris u vezi od 2014. Vezani članci iris rajčić javila se pred sam porod, a sad je njezin prijatelj otkrio da je rodila i koje je ime dala sinu zaručnica našeg nogometaša javila se iz bolnice pred porod, uskoro im stiže drugo dijete. Showbiz stiže prinova iris rajčić pokazala svoj trudnički trbuščić, ona i 14 godina mlađi nogometaš marko livaja čekaju sina piše m.p. Splitska manekenka i studentica na kineziološkom fakultetu u zagrebu iris rajčić (38) i njezin 14 godina mlađi zaručnik, nogometaš marko livaja, okrenuli su novo poglavlje u svojim životima: Iris rajčić (41) i nogometaš marko livaja (28) dobili sina, odabrali su neuobičajeno ime za bebu.

Pozirala je u crnim tajicama i bijeloj širokoj majici u teretani te je otkrila da i dalje nastoji održati formu.

Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Nogometaš ognjen vranješ prošlog je vikenda u ateni slavio 30. Nema više mjesta u trbuhu, napisala je. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Iris rajčić (41) i nogometaš marko livaja (28) dobili sina, odabrali su neuobičajeno ime za bebu. Samo da vas pozdravim, pola 4 je ujutro, napisala je u objavi na instagramu. Livaja u vezi s iris rajčić grčki izvori tvrde kako livaja u ateni živi mirno i povučeno, kako je pravi profesionalac koji je odlučio pričati isključivo na travnjaku. Marko livaja očekuje drugo dijete s 14 godina starijom zaručnicom iris rajčić.nogometaš i bivša manekenka objavili su sretnu vijest na instagramu. Iris je rodila nekoliko sati nakon što je objavila selfie iz bolničkog kreveta. Splitska manekenka i studentica na kineziološkom fakultetu u zagrebu iris rajčić (38) i njezin 14 godina mlađi zaručnik, nogometaš marko livaja, okrenuli su novo poglavlje u svojim životima: Iris rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je marko livaja odvesti pred oltar bivša manekenka i nogometaš grčkog kluba aek spremni su za dolazak drugog djeteta poslije čega planiraju još jedan veliki događaj na koji su čekali punih sedam godina. Iris rajčić i marko livaja dobili sina, zna se i dječakovo ime. Godine, a dvije godine nakon toga na svijet im je stiglo prvo dijete.

Marko livaja i iris rajčić u vezi su od 2014., a dvije godine kasnije dobili su kćer elizabet koja će uskoro dobiti bracu. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Iris rajčić (41) i nogometaš marko livaja (28) dobili sina, odabrali su neuobičajeno ime za bebu ranije je objavila video na kojem se vidi kao se beba miče u njezinu trbuhu. Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Uselili su u raskošnu kuću s bazenom.

Gloria Prvo Beba Pa Vjencanje Iris Rajcic Govori O Trudnoci I Otkriva Kad Ce Je Marko Livaja Odvesti Pred Oltar
Gloria Prvo Beba Pa Vjencanje Iris Rajcic Govori O Trudnoci I Otkriva Kad Ce Je Marko Livaja Odvesti Pred Oltar from scontent-atl3-1.cdninstagram.com
Marko livaja očekuje drugo dijete s 14 godina starijom zaručnicom iris rajčić.nogometaš i bivša manekenka objavili su sretnu vijest na instagramu. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj. Bivša manekenka iris rajčić i njen 14 godina mlađi partner, nogometaš marko livaja nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete, a sada je ona na svom instagram profilu pokazala i svoj trudnički trbuščić. Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Iris rajčić i marko livaja nakon kćeri dobili i sina. Iris rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je marko livaja odvesti pred oltar bivša manekenka i nogometaš grčkog kluba aek spremni su za dolazak drugog djeteta poslije čega planiraju još jedan veliki događaj na koji su čekali punih sedam godina. Pozirala je u crnim tajicama i bijeloj širokoj majici u teretani te je otkrila da i dalje nastoji održati formu. Veljače postali su roditelji sina lorenza.

Iris rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je marko livaja odvesti pred oltar bivša manekenka i nogometaš grčkog kluba aek spremni su za dolazak drugog djeteta poslije čega planiraju još jedan veliki događaj na koji su čekali punih sedam godina.

Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Pozirala je u crnim tajicama i bijeloj širokoj majici u teretani te je otkrila da i dalje nastoji održati formu. Marko livaja, ovozimski povratnik u hajduk, po drugi put je postao otac.njegova supruga iris rajčić rodila je sina, koji će dobiti ime lorenzo.prije četiri i pol godine iris rajčić i marko livaja dobili su kćer, dok je današnji napadač bijelih još igrao u talijanskom empoliju. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo , kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj. Osvanulo i ime iris rajčić i marko livaja dobili sina podsjetimo, marko je s iris u vezi od 2014. Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Su živjeli u grčkoj, nakon čega se marko prije nekoliko dana vratio u voljeni split i njegov hajduk. Zločesti dečko hrvatskog nogometa marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić, postat će roditelji. Vezani članci iris rajčić javila se pred sam porod, a sad je njezin prijatelj otkrio da je rodila i koje je ime dala sinu zaručnica našeg nogometaša javila se iz bolnice pred porod, uskoro im stiže drugo dijete. Samo da vas pozdravim, pola 4 je ujutro, napisala je u objavi na instagramu. Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvero, napisala je, otkrivši da će ona i marko očekuju sina. Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Ranije je objavila video na kojem se vidi kao se beba miče u njezinu trbuhu.

Veljače postali su roditelji sina lorenza marko livaja. Bivša manekenka iris rajčić (41) na instagramu se pohvalila kako će ona i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) postati roditelji.